Breona - Szakszerű tervezés és elemzés
brn_sld1.jpeg

MIÉRT A BREONA?

Nem a méret a lényeg! A Breona Kft tudása és tapasztalatai alapján KKV-knak és nagyvállalatoknak is képes a legjobban segítő, a folyamatokat leginkább támogató rendszer elkészítésére.

Van aki nem tudja, hogy problémái vannak a cégében, van aki együtt él a problémáival és van aki elkezdett ezen változtatni, ő már a Breona ügyfele.

Ha a cége igényeihez és munkafolyamataihoz leginkább illő megoldást szeretné megkapni, ami egyben hatékonyan támogatja üzleti céljai elérésben, szakértő csapatunk segít a tervezéstől a kivitelezésig!

Tanácsadás

Informatikai tanácsadási szolgáltatásaink célja egy meghatározott terület feltérképezése, helyzetelemzése, valamint ez alapján olyan megoldási javaslat (ok) (informatikai rendszerre vonatkozó) kidolgozása, dokumentálása és prezentálása, mely az ügyfél igényeit lefedi, problémáját megoldja.
Az ügyféllel lefolytatott megbeszélések, interjúk során munkatársunk felméri a jelenlegi helyzetet, meghatározza az ügyfél problémáját. Többkörös konzultáció és problémaelemzés után kidolgozunk egy vagy több megoldási javaslatot például a folyamatok esetleges átszervezésére vagy informatikai alkalmazások bevezetésére.