Szerződés és partnernyilvántartás

Szerződés nyilvántartó szoftverünk a szállítói és vevői szerződések, valamint keretszerződések kezelésére szolgál. Az alkalmazás mind a vállalati, mind a közszférában biztosítja a szerződések átlátható kezelését, nyilvántartását az előkészítési fázistól egészen a lejárt státuszig.

A programban nyomon követhető a szerződések állapotának változásai: megkülönböztetünk munkaváltozatot, élő és teljesített szerződéseket. A szerződés jóváhagyás folyamatát az igényeknek megfelelően beállított automatizmusokkal menedzseli a rendszer, pl: véleményezésre a beállított felhasználok felhasználói felületén megjelenik a véleményezésre váró szerződés, csak az összes jóváhagyás megléte után jöhet létre egy végleges verzió.

 

A RENDSZER HASZNÁLATÁVAL JÁRÓ ELŐNYÖK

  • szerződések azonnali, gyors visszakeresése
  • szerződések mindig naprakész verziója elérhető a munkatársak számára
  • szerződések különböző szempontok szerinti szűrése, keresése
  • szerződések módosításainak, mellékleteinek egyszerű nyomon követhetősége
  • szerződések lejáratára automatikus figyelmeztetést küld a rendszer
  • szerződések véleményezését, jóváhagyását hatékonyan menedzseli a rendszer
  • szerződések biztonságos tárolása, hozzáférési jogosultságok, szerepkörök kezelése

A szerződés nyilvántartó riportok, statisztikák készítésére is alkalmas. A rendszerben minden naplózásra kerül, így a riportokban ezeket az adatokat is fel lehet használni.

 

PARTNERNYILVÁNTARTÓ

A vállalkozások és az intézmények számára is létfontosságú, hogy a már meglévő és a leendő ügyfeleinek adatai, elérhetőségei egy helyen, pontosan, és naprakészen elérhetők, visszakereshetők legyenek. A szoftver segítségével, könnyen és egyszerűen tarthatja nyilván, az érdeklődőit és a már meglévő ügyfeleit. Rögzítheti az Ön számára fontos adataikat. Ügyfeleit, partnereit a rendszer verziókezelten tárolja, ezzel is segítve a könnyebb visszakereshetőséget, illetve megakadályozva a rendszerben keletkező redundanciákat.
Az alkalmazás bevezethető önállóan, vagy iktató rendszer részeként, illetve könnyen integrálható már meglévő rendszerekhez.