Teljesítményértékelő rendszer

A vállalkozások egyik legfontosabb erőforrása az emberi erőforrás, így ennek menedzselésével nagyon fontos foglalkoznia minden vállalatvezetőnek. A munkatársak teljesítményének értékelése mind a munkáltató, mind pedig a munkavállaló számára nagyon fontos. Így fejleszthető az egyén teljesítménye, növelhető a motivációja, és elkötelezettsége a cég iránt.

TELJESÍTMÉNYÉRTÉKELÉS

Különböző teljesítményértékelő eljárások vannak, melyek elvégzését, feldolgozását szoftveres megoldásunkkal nagyban segíthetjük, hatékonyabbá tehetjük.
Az alkalmazással kialakítható az Ön igényeinek megfelelő értékelési szempontokat tartalmazó értékelő kérdőív. Ezt a kérdőívet a munkatársak a saját felhasználói felületükön ki tudják tölteni. Az eredményeket a rendszer összesíti, és statisztikák, riportok készíthetők, melyet a vállalatvezetés már fel tud használni egy-egy teljesítményértékelő beszélgetésnél.

 

AZ ALKALMAZÁS

Webes alkalmazásról van szó, tehát a munkatársaknak nem kell semmilyen programot telepíteniük számítógépükre.
A szoftverrel hagyományos, hierarchiára épülő értékelés (amikor felettes értékeli a munkatársakat), valamint 360 fokos értékelés (nemcsak a felettes végez értékelést, hanem a folyamat oldalirányban (munkatársak) és alulról-felfelé (a beosztottak értékelik a vezetőt) is működik) is megvalósítható. A rendszerben lévő jogosultságkezelés biztosítja, hogy az értékelés anonim módon történjen, és a végeredmények csak az illetékesek számára legyenek hozzáférhetőek.