NAVigator, és a számlája célba ér!

Ne bízza magát a gazdasági széljárásra, válassza a Breona Kft számlázó és adatszolgáltató programját.

A korszerű számlázó programokkal szembeni elvárás többrétű. Egyrészt, biztosítson a felhasználók számára egy jól strukturált, átlátható, kényelmes és gyors adatbeviteli lehetőségre alkalmas felületet, másrészt állítsa elő a törvényi előírásoknak megfelelő számlát, emellett pedig feleljen meg az online adatszolgáltatási kötelezettségnek. Ez utóbbi azt jelenti, hogy a kiállított számla kötelező adatait elektronikus formában el kell tudni küldeni az adóhatóságnak.

A törvényhozók szándéka és az ebből fakadó tendencia iránya egyértelmű. Az adóhatóság, a gazdaság fehérítését célzó intézkedéseit több lépcsőben hajtotta végre. 2021 január 04-től a NAV minden számlát látni akar, így a belföldi és külföldi magánszemélyeknek és vállalkozásoknak kiállított bizonylatokra is kiterjed az adatszolgáltatási kötelezettség.

Türelmi idő ide vagy oda, a jogszabályi előírásoknak való megfelelés nem úszható meg. Mulasztás, hibázás esetén komoly bírsággal számolhatnak a késlekedők.
A Breona Kft. a fenti követelményeket szem előtt tartva fejlesztette ki számlázó és adatszolgáltató rendszerét. Válassza ezt a megoldást, ha egy megbízható, stabil, de a változások gyors adaptálására képes, rugalmas programmal kívánja vállalkozása számla ügyeit intézni.

Vállalkozóként fordítsa figyelmét és idejét a pénzügyeire, a bevételi növelésére, a számlázó program fejlesztését és működtetését bízza ránk! Nem kell követnie a jogszabályi változásokat, nem kell jeleznie, ha változik a gazdasági környezet, nem kell a rendszer „átállításával” bajlódnia: a Breona garanciát és felelősséget vállal ezek elvégzésére.

Megoldásunk hitelességéről és törvényi megfelelőségéről garancia nyilatkozatot állítunk ki.