Rólunk

A Breona Informatikai Tanácsadó és Szolgáltató Kft. magyar magánszemély tulajdonában lévő vállalkozás, mely a hazai szoftver piacon működik. Cégünk üzleti és ügyviteli folyamatok elemzésével, gyári kész alkalmazások testre szabásával, egyedi alkalmazások fejlesztésével, valamint meglévő alkalmazások integrációjával foglalkozik.

Célunk, hogy ügyfeleink igényeihez és munkafolyamataihoz maximálisan igazodó informatikai megoldásokat alakítsunk ki, melyek hatékony eszközzé válnak az ügyfél üzleti céljainak eléréséhez.

Erre legfőbb garanciát szakmai csapatunk jelenti. Munkatársaink rendszertervező és szoftverfejlesztő mérnökök, valamint tanácsadó közgazdászok, akik a munkafolyamatok menedzsmentje, a vállalati alkalmazások integrációja, az iktató- és dokumentumkezelő rendszerek, ügyviteli rendszerek bevezetésének területén több éves gyakorlattal rendelkeznek.

Szakmai képességeinkre és folyamatosan naprakészen tartott technológiai ismereteinkre alapozva vállaljuk a megoldások elkészítését és az átadott rendszerek támogatását egyaránt, melyhez webes hibabejelentő rendszert működtetünk.