Breona - Szakszerű tervezés és elemzés
brn_sld1.jpeg

MIÉRT A BREONA?

Nem a méret a lényeg! A Breona Kft tudása és tapasztalatai alapján KKV-knak és nagyvállalatoknak is képes a legjobban segítő, a folyamatokat leginkább támogató rendszer elkészítésére.

Van aki nem tudja, hogy problémái vannak a cégében, van aki együtt él a problémáival és van aki elkezdett ezen változtatni, ő már a Breona ügyfele.

Ha a cége igényeihez és munkafolyamataihoz leginkább illő megoldást szeretné megkapni, ami egyben hatékonyan támogatja üzleti céljai elérésben, szakértő csapatunk segít a tervezéstől a kivitelezésig!

Audit

A szakértőink által végzett audit során felülvizsgáljuk rendszerét, és javaslatot teszünk annak javítására, fejlesztésére.

Az Önnél dolgozó vállalkozói csapat már nem ura a helyzetnek? Nem tudja befejezni a projektet, amire vállalkozott? A Breona az elmúlt években többször vett részt válságmenedzselésben. Felmértük, hogy hol tart a projekt és szakértő csapatunk segítségével befejeztük és működőképessé tettük a félbehagyott, vagy ott hagyott rendszert.

Igény szerint vállaljuk kapcsolódó rendszerek között az adatszintű integráció kialakítását. Ennek a folyamatnak a során kiindulunk különböző testreszabott adatformátumokból, végrehajtjuk ezek átalakítását, majd a szerkesztést, a végére pedig eljutunk egy konzisztens, integrált adatbázishoz. Amennyiben szükséges, elvégezzük a lecserélésre kerülő rendszerből az adatok migrációját az új rendszer adatbázisába.