Breona - Szakszerű tervezés és elemzés
brn_sld1.jpeg

MIÉRT A BREONA?

Nem a méret a lényeg! A Breona Kft tudása és tapasztalatai alapján KKV-knak és nagyvállalatoknak is képes a legjobban segítő, a folyamatokat leginkább támogató rendszer elkészítésére.

Van aki nem tudja, hogy problémái vannak a cégében, van aki együtt él a problémáival és van aki elkezdett ezen változtatni, ő már a Breona ügyfele.

Ha a cége igényeihez és munkafolyamataihoz leginkább illő megoldást szeretné megkapni, ami egyben hatékonyan támogatja üzleti céljai elérésben, szakértő csapatunk segít a tervezéstől a kivitelezésig!

Fejlesztés, testreszabás

A fejlesztési feladatok közé sorolhatók a rendszerek fejlesztése, kész szoftverrészek, megoldások ügyfél igényeknek megfelelő testre szabása és az egyedi alkalmazásfejlesztés. A fejlesztés nem ér véget az alkalmazás vagy rendszer elkészítésével, tesztelésével és telepítésével. Részletes felhasználói kézikönyv és intenzív oktatás segíti a felhasználókat az újdonságok megismerésében és a készségszintű használat elsajátításában.
Igény esetén korábbi adatok átvételét (migráció) is elvégezzük.

Vállaljuk különféle területeken alkalmazott rendszerek, alkalmazás és/vagy adatszinten történő együttműködésének megvalósítását. Ezzel lehetőséget biztosítunk, hogy az általunk szállított megoldások képesek legyenek egy már meglévő és jól működő rendszerbe beépülni.
A feladatot mélyreható vizsgálat előzi meg, amivel feltérképezhetők a lehetőségek és így kiválasztható a lehető legoptimálisabb megoldás.

Rendszerink LDAP, és Microsoft Active Directory címtárakhoz tudnak kapcsolódni.