Breona - Szakszerű tervezés és elemzés
brn_sld1.jpeg

MIÉRT A BREONA?

Nem a méret a lényeg! A Breona Kft tudása és tapasztalatai alapján KKV-knak és nagyvállalatoknak is képes a legjobban segítő, a folyamatokat leginkább támogató rendszer elkészítésére.

Van aki nem tudja, hogy problémái vannak a cégében, van aki együtt él a problémáival és van aki elkezdett ezen változtatni, ő már a Breona ügyfele.

Ha a cége igényeihez és munkafolyamataihoz leginkább illő megoldást szeretné megkapni, ami egyben hatékonyan támogatja üzleti céljai elérésben, szakértő csapatunk segít a tervezéstől a kivitelezésig!

Teljesítményértékelő rendszer

A vállalkozások egyik legfontosabb erőforrása az emberi erőforrás, így ennek menedzselésével nagyon fontos foglalkoznia minden vállalatvezetőnek. A munkatársak teljesítményének értékelése mind a munkáltató, mind pedig a munkavállaló számára nagyon fontos. Így fejleszthető az egyén teljesítménye, növelhető a motivációja, és elkötelezettsége a cég iránt.

Teljesítményértékelés

Különböző teljesítményértékelő eljárások vannak, melyek elvégzését, feldolgozását szoftveres megoldásunkkal nagyban segíthetjük, hatékonyabbá tehetjük.
Az alkalmazással kialakítható az Ön igényeinek megfelelő értékelési szempontokat tartalmazó értékelő kérdőív. Ezt a kérdőívet a munkatársak a saját felhasználói felületükön ki tudják tölteni. Az eredményeket a rendszer összesíti, és statisztikák, riportok készíthetők, melyet a vállalatvezetés már fel tud használni egy-egy teljesítményértékelő beszélgetésnél.

Az alkalmazás

Webes alkalmazásról van szó, tehát a munkatársaknak nem kell semmilyen programot telepíteniük számítógépükre.
A szoftverrel hagyományos, hierarchiára épülő értékelés (amikor felettes értékeli a munkatársakat), valamint 360 fokos értékelés (nemcsak a felettes végez értékelést, hanem a folyamat oldalirányban (munkatársak) és alulról-felfelé (a beosztottak értékelik a vezetőt) is működik) is megvalósítható. A rendszerben lévő jogosultságkezelés biztosítja, hogy az értékelés anonim módon történjen, és a végeredmények csak az illetékesek számára legyenek hozzáférhetőek.