Breona - Szakszerű tervezés és elemzés
brn_sld1.jpeg

MIÉRT A BREONA?

Nem a méret a lényeg! A Breona Kft tudása és tapasztalatai alapján KKV-knak és nagyvállalatoknak is képes a legjobban segítő, a folyamatokat leginkább támogató rendszer elkészítésére.

Van aki nem tudja, hogy problémái vannak a cégében, van aki együtt él a problémáival és van aki elkezdett ezen változtatni, ő már a Breona ügyfele.

Ha a cége igényeihez és munkafolyamataihoz leginkább illő megoldást szeretné megkapni, ami egyben hatékonyan támogatja üzleti céljai elérésben, szakértő csapatunk segít a tervezéstől a kivitelezésig!

Számlaigazoló rendszer

Minden vállalat munkamenetében központi szerepet töltenek be a pénzügyi folyamatok, így szükség van ezek tudatos menedzselésére. A számlák, szállítólevelek korrekt, megbízható kezelése kulcsfontosságú feladat. Különösen igaz ez a több telephellyel rendelkező, és/vagy bonyolult szervezeti felépítésű vállalatok esetén.


Számlaigazoló szoftverünk biztosítja a számlák/szállítólevelek könnyű digitalizálását, az ellenőrzési, jóváhagyási, engedélyezési folyamatok szabályozott végrehajtását. Munkafolyamat vezérlés segítségével minden pillanatban megmondható, hogy ki az aktuális felelőse a jóváhagyási folyamatnak. A folyamat vezérlését a rendszer végzi.

A rendszer szolgáltatásai

  • A bizonylatok jóváhagyási folyamata egy zárt rendszerben történik, a háttérben workflow menedzsment rendszer támogatásával. A jóváhagyók egymástól függetlenül véleményezik a bizonylatokat, döntéseiket külön hozzák.
  • Minden jóváhagyási jogosultsággal rendelkező felhasználó rendelkezik egy munkakosárral. A jóváhagyási folyamatok értesítései ide érkeznek. A jóváhagyó munkakosarában szereplő jóváhagyási feladatot átadhatja más felhasználónak. Lejárt határidejű jóváhagyásokról a rendszer automatikus értesítéseket generál.
  • Karbantartható adatok a szervezeti egységekre, dokumentumtípusokra, dokumentum státuszokra és munkakörökre vonatkozóan.

A jóváhagyási folyamat menete

A rendszer használata

A rendszer bevezetését a Breona Kft. szakemberei végzik. A bevezetés első lépésében elkészül egy helyzetfelmérési-, bevezetési specifikáció, amely alapján a telepítést megelőzően megtörténik a szoftver testre szabása. A specifikáció kitér az illesztést igénylő integrációs fejlesztésekre ill. meghatározásra kerül a rendszerbe migrálandó adatok köre is. Gyakorlott szakembereink végzik minden felhasználó oktatását, emellett felhasználói kézikönyvvel segítjük a program használatának elsajátítását. A képzésen részt vett felhasználók a bevezetés során próbaüzemre átadott programverzión szerezhetnek gyakorlatot a rendszer használatához.

Mire számíthat

  • Alacsony üzemeltetési költség, mivel kliensoldalon a számlaigazoló rendszer eléréséhez csak egy internetes böngészőre van szükség. Nincs kliensoldali telepítés, nem szükséges folyamatos rendszerfelügyelet, az adminisztrátori feladatok alapvető számítógép-kezelési ismeretekkel elvégezhetőek.
  • Nincsenek eltűnt és cégen belül vándorló bizonylatok. Az indexálást követően bizonylatai irattározhatók.
  • Segíti a fizetési fegyelem betartását, így a késedelmes fizetés miatti kötbérfizetés kiküszöbölhető.
  • A számlák jóváhagyási folyamatáról mindig naprakész, aktuális információkat tud lekérdezni. Beszállítói és alvállalkozói gyors és pontos információkat kaphatnak számláik jóváhagyásának állapotáról.
  • A rendszer használata gyorsan elsajátítható, munkatársait csak a helyzetfelmérési és oktatási időkre kell nélkülöznie, de hosszútávon mindenféleképpen időt takarít meg.