Breona - Szakszerű tervezés és elemzés
brn_sld1.jpeg

MIÉRT A BREONA?

Nem a méret a lényeg! A Breona Kft tudása és tapasztalatai alapján KKV-knak és nagyvállalatoknak is képes a legjobban segítő, a folyamatokat leginkább támogató rendszer elkészítésére.

Van aki nem tudja, hogy problémái vannak a cégében, van aki együtt él a problémáival és van aki elkezdett ezen változtatni, ő már a Breona ügyfele.

Ha a cége igényeihez és munkafolyamataihoz leginkább illő megoldást szeretné megkapni, ami egyben hatékonyan támogatja üzleti céljai elérésben, szakértő csapatunk segít a tervezéstől a kivitelezésig!

Navigátor számlázó program

A korszerű számlázó programokkal szembeni elvárás többrétű. Egyrészt, biztosítson a felhasználók számára egy  jól strukturált, átlátható, kényelmes és  gyors adatbeviteli lehetőségre alkalmas felületet, másrészt állítsa elő a törvényi előírásoknak megfelelő számlát, emellett pedig feleljen meg  az online  adatszolgáltatási kötelezettségnek. Ez utóbbi azt jelenti, hogy a kiállított számla kötelező adatait elektronikus formában  el kell tudni küldeni  az adóhatóságnak.
 
A törvényhozók szándéka és az ebből fakadó tendencia iránya egyértelmű. Az adóhatóság, a gazdaság fehérítését célzó intézkedéseit több lépcsőben hajtotta végre. 2021 január 04-től a NAV minden számlát látni akar,  így a belföldi és külföldi magánszemélyeknek és vállalkozásoknak kiállított bizonylatokra is kiterjed az adatszolgáltatási kötelezettség.
 
Türelmi idő ide vagy oda, a jogszabályi előírásoknak való megfelelés nem úszható meg. Mulasztás, hibázás esetén komoly bírsággal számolhatnak a késlekedők.
A Breona Kft. a fenti követelményeket szem előtt tartva fejlesztette ki  számlázó és adatszolgáltató  rendszerét. Válassza ezt a megoldást, ha egy megbízható, stabil, de a változások gyors adaptálására képes, rugalmas programmal kívánja vállalkozása számla ügyeit intézni. 
 
Vállalkozóként fordítsa figyelmét és idejét a pénzügyeire, a bevételi növelésére, a számlázó program fejlesztését és működtetését bízza ránk! Nem kell követnie a jogszabályi változásokat, nem kell jeleznie, ha változik a gazdasági környezet, nem kell a rendszer "átállításával" bajlódnia: a Breona garanciát és felelősséget vállal ezek elvégzésére. 
 
Megoldásunk hitelességéről és törvényi megfelelőségéről garancia nyilatkozatot állítunk ki.