Breona - Szakszerű tervezés és elemzés
brn_sld1.jpeg

MIÉRT A BREONA?

Nem a méret a lényeg! A Breona Kft tudása és tapasztalatai alapján KKV-knak és nagyvállalatoknak is képes a legjobban segítő, a folyamatokat leginkább támogató rendszer elkészítésére.

Van aki nem tudja, hogy problémái vannak a cégében, van aki együtt él a problémáival és van aki elkezdett ezen változtatni, ő már a Breona ügyfele.

Ha a cége igényeihez és munkafolyamataihoz leginkább illő megoldást szeretné megkapni, ami egyben hatékonyan támogatja üzleti céljai elérésben, szakértő csapatunk segít a tervezéstől a kivitelezésig!

Rólunk

A Breona Informatikai Tanácsadó és Szolgáltató Kft. magyar magánszemély tulajdonában lévő vállalkozás, mely a hazai szoftver piacon működik. Cégünk üzleti és ügyviteli folyamatok elemzésével, gyári kész alkalmazások testre szabásával, egyedi alkalmazások fejlesztésével, valamint meglévő alkalmazások integrációjával foglalkozik.

Célunk, hogy ügyfeleink igényeihez és munkafolyamataihoz maximálisan igazodó informatikai megoldásokat alakítsunk ki, melyek hatékony eszközzé válnak az ügyfél üzleti céljainak eléréséhez.

Erre legfőbb garanciát szakmai csapatunk jelenti. Munkatársaink rendszertervező és szoftverfejlesztő mérnökök, valamint tanácsadó közgazdászok, akik a munkafolyamatok menedzsmentje, a vállalati alkalmazások integrációja, az iktató- és dokumentumkezelő rendszerek, ügyviteli rendszerek bevezetésének területén több éves gyakorlattal rendelkeznek.

Szakmai képességeinkre és folyamatosan naprakészen tartott technológiai ismereteinkre alapozva vállaljuk a megoldások elkészítését és az átadott rendszerek támogatását egyaránt, melyhez webes hibabejelentő rendszert működtetünk.